Friday, April 27, 2012

tips turunkan berat badan dengan cepat


A guy calls the company and orders their 5 day - 5kg weight loss program. The next day, there's a knock on the door and standing before him a voluptuous, athletic, 21 year old babe from J.C. dressed in nothing but a G-string and a pair of Nike running shoes and a sign around her neck.The sign reads, 'If you can catch me, you can have me.' 

Without a second thought, he takes off after her. A few miles later huffing and puffing, he finally gives up. The same girl shows up the next four days and the same thing happens. On the fifth day, he weighs himself and is delighted to find he has lost 5kgs as promised.

He calls the company and orders their 5day - 10kg program. The next day there's a knock at the door and standing before him is the most stunning, beautiful, sexy woman he has ever seen in his life. She is wearing nothing but Reebok running shoes , a G-string and a sign around her neck that reads, 'If you catch me, you can have me'.

Well, he's out the door after her like a shot. This girl is in excellent shape and despite his best efforts, but no such luck. So for the next four days, the same routine happens with him gradually getting in better and better shape.

Much to his delight on the fifth day when he weighs himself, he discovers that he has lost another 10kgs, as promised.He decides to go for broke and calls the company to order their 7 day - 25kg program.

'Are you sure?' asks the representative on the phone.. 'This is our most rigorous program.'
'Absolutely,' he replies, 'I haven't felt this good in years.'

The next day there's a knock at the door and when he opens it he finds 
a huge muscular guy standing there wearing nothing but pink running shoes, a G-String and a sign around his neck that reads,

'If I catch you, you're mine.' 

he lost 31kgs that week. . .


[sumber]




selamat mencuba..!!!


p/s : jom ushar projek terbaru Yuna

Pha is

16 comments:

  1. Replies
    1. kalau ada betol2, sanggup try tak? hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. hmm... aku dah agak dah...!!! kalau nk jugak, boleh. x de masalah. tapi, ko nk aku kejar ko, atau ko kejar aku.? pilih salah satu.. hahahaha

      Delete
    2. hmm... kita amik turn. ko kejar aku, pastu aku kejar ko pulak. kah kah. ;p

      Delete
    3. hahaha. x bleh blah nk main kejar2 pulak.. hahaha

      Delete
  3. hahaha..lawak2..share kt fb r pait..hahaha

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ahhh.. *error2* lorr..
    hahaha.. seriously... lawak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x penah2 ko komen kat blog aku, tetibe je... hahaha

      Delete
  6. camni,kalo ade org ketuk pintu rumah takmo bukak ar..haha

    ReplyDelete
  7. Salam. TQ sebab sudi follow blog aku. Ni nak pelawa anda sertai NEXT TOP BLOGGER untuk musim ke 2. Musim 1 dah habis. Boleh tengok kat blog dalam segmen NEXT TOP BLOGGER. Harap sudilah turut serta. Nak cari sorang je lagi blogger. Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen entri anda di sini (aku akan tengok balik) atau komen saja di blog. Jika kurang berminat dan tidak mahu menyertainya pun tidak mengapa. Maklumkan saja macam tadi jugak ATAU jika mesej ini tidak dibalas oleh anda sebelum 29/4/12 maka aku anggap anda tidak mahu menyertainya. Apapun terima
    kasih kerana sudi habiskan baca mesej ini.http://awieomar.blogspot.com/ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi menjemput. tapi, harap maaf, aku terpaksa menolak. takut tak dapat nak bagi komitment. apa2 pon, semoga projek ini berjaya dan berjalan lancar.

      Delete
    2. aku hormati segala keputusan. terima kasih sudi membalas mesej. segmen ni mudah sahaja. kena sentiasa rajin update blog dan kasi entri yg terbaik. ada 16 peserta kesemuanya, setiap minggu akan disingkirkan sorang peserta yg paling biasa entrinya atau tidak post apa2 langsung dalam minggu tersebut. musim 1 dah habis, boleh jenguk kat blog aku dalam segmen NEXT TOP BLOGGER.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...